Truineer Nieuws melden?

Big Si laat Engelse piste (bijna) varen

Onze Simon Mignolet heeft het naar zijn zin bij Club Brugge en zeker ook in België. Dat blijkt uit een interview dat hij weggaf aan de Krant van West-Vlaanderen. Daarin zegt hij dat hij de kans dat hij nog ’s terugkeert naar Engeland als zeer klein beschouwt.

© Facebook Simon Mignolet

Een overstap naar de Premier League? “Als men mij daarnaar vraagt zeg ik altijd ‘zeg nooit nooit’”, vertelt Simon Mignolet aan de Krant van West-Vlaanderen.Toch ziet hij het niet meer gebeuren. Mignolet haalt daarbij aan zeer gelukkig te zijn bij Club en in België, dichtbij zijn familie. Niet alleen het sportieve, maar ook dat familiale speelt mee natuurlijk, laat onze Truienaar duidelijk blijken, en dit na -wij citeren Simon- in Engeland letterlijk en figuurlijk op een eiland te hebben geleefd.

In die krant zegt Simon ook nog dat Club de titel verdiende omdat de voorsprong zo hoog was. Hij had ook graag de play-offs gespeeld, tien matchen op het hoogste niveau. Maar dat neemt niet weg dat hij toch meer voorstander is -zegt ie zelf- van een ‘normale’ competitie.

(Bron: krant van West-Vlaanderen en BlauwZwartfans.be)