Truineer Nieuws melden?

Benny Su, Cynthia en Flossy kleuren laatste uitzending Radio Bloesembar

De lockdown-light duurt ondertussen lang, voor iedereen. We tellen af naar het moment we weer samen mogen komen. In een normaal niet-coronajaar was het een fantastisch bloesemseizoen geweest, een seizoen dat normaal vandaag stijlvol afgesloten zou worden bij de BFV Bloesembar. De laatste editie van Radio Bloesembar belooft een afsluiter van formaat te zijn. Wat Benny Su, Cynthia Reekmans en Dimitri Flossy in de uitzending gaan doen, dat hoor je straks vanaf 15 uur bij Truineer.be en op de Facebookpagina van de BFV Bloesembar. “De bar is dan wel niet opengegaan, we hebben het gevoel tot bij de mensen gebracht en dat geeft ons ook een goed gevoel”, klinkt het bij de organisatie.

© Foto getrokken voor corona