Truineer Nieuws melden?

Zondag online opendeurdag bij Hasp-O Zepperen

Hasp-O Zepperen maakt van de nood een deugd en zet de deuren digitaal open voor iedereen. De coronacrisis, die hier lokaal zeer heftig tekeer gaat, zorgde ervoor dat de normale opendeurdag, waar de leerlingen de sfeer letterlijk en figuurlijk kunnen proeven, helaas niet kon plaatsvinden. Daarom organiseert men in Zepperen een online opendeurdag op zondag 3 mei van 14 tot 16 uur.

De directie en het zorgteam gingen vorige week creatief aan de slag en kwamen op het idee om een online platform te ontwikkelen dat de sfeer van de school zou uitademen.

Als kleine satellietschool te midden van de Haspengouwse boomgaarden is een opendeurdag, in tegenstelling tot grote scholen, van cruciaal belang.

Om de persoonlijke aanpak en visie duidelijk te maken hebben ze postkaarten laten maken die ze in alle Truiense brievenbussen droppen. De eigen leerkrachten zijn deze kaartjes in de brievenbus aan het steken want ze zijn namelijk volop aan hun ronde bezig om al het cursusmateriaal bij de leerlingen af te zetten, zodat ze verder kunnen studeren. Een WIN-WINSITUATIE!

Vanaf vrijdag 1 mei zullen de pagina’s binnen de website worden geopend. Je kan wel al terecht op de startpagina van de website. Wil je nu al een seintje krijgen wanneer de website open gaat, dan kan je als ouder nu al naar de website surfen en een berichtje achter laten, wij contacteren jullie dan.

Op 3 mei kan je op de website tussen 14u-16u een videocommuncatie starten met het team Hasp-O Zepperen of telefonisch contact opnemen 011 68 24 63.

Website opendeurdag: www.haspozepperen.be

Algemene website: www.hasp-o.be/zepperen