Truineer Nieuws melden?

Wolke Janssens meest verdienstelijke kanarie van 2019-2020

De laureaat van de meest verdienstelijke STVV-speler van 2019-2020 werd zojuist bekendgemaakt. Wolke Janssens werd ietwat verrassend maar daarom niet minder verdiend de uiteindelijke winnaar. Janssens kreeg meer punten dan ondermeer Sankhon, Asamoah, Suzuki en Schmidt, die mee in de top vijf eindigden.

pinterest

“Het is in 40 jaar tijd nog nooit zo spannend geweest”, stelt Francis Spiritus, voorzitter van Spionkop Geel Blauw op de website van STVV. Jawel, u leest het goed. De prijs van de Meest Verdienstelijke Speler werd dit seizoen voor de 40ste keer uitgereikt. “Er werd dit voetbalseizoen ook massaal gestemd, waarvoor dank”, aldus Spiritus.
Wolke Janssens richt zich met een videoboodschap tot de fans met een woordje van dank.