Truineer Nieuws melden?

Wint Tim zondag de virtuele Ronde van Vlaanderen?

Samen met Thomas De Gendt zal Tim Wellens voor Lotto-Soudal zondag vanaf 15u30, de virtuele Ronde van Vlaanderen rijden, te kijken op Eén, Sporza op zondag.

Het is een koers vanuit hun kot. 13 kleppers strijden dan voor de hoofdtrofee in de eerste virtuele Ronde van Vlaanderen ooit.

8 ploegen die normaal zouden deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen zagen ook wel iets in deze alternatieve editie: CCC, AG2R, Trek-Segafredo, Deceuninck-Quick Step, Team Jumbo-Visma, Lotto-Soudal, Team Sunweb en EF Education First.
 
Die ploegen sturen niet hun minste renners de rollen op. De Belgische kleuren zijn goed vertegenwoordigd met Van Avermaet, Evenepoel, Naesen, Van Aert, Lampaert, Wellens, De Gendt en Jasper Stuyven, de winnaar van de Omloop eerder dit jaar.