Truineer Nieuws melden?

Tweede provincialer DH Jeuk opent Café Courage

Onze provinciale voetbalclubs gaan zware tijden tegemoet. Bij DH Jeuk staat het Wimbledon Concert met Christoff op de helling. De club opent daarom Café Courage. Je kan via hun site pintjes bestellen en ze later, eens Covid-19 achter de rug, consumeren.

DOE MEE MET CAFÉ COURAGE, nodigen ze je bij DH Jeuk nadrukkelijk uit. “Bestel nu virtueel je pintje en geef je club een duwtje in de rug. Gezellig samen zijn in de clubkantine zit er in deze coronatijden even niet in. Dat vinden we uiteraard heel jammer. Onze partner AB InBev laat ons alvast virtueel van een pintje genieten. Via Café Courage kan je nu virtueel pintjes bestellen. Je kiest zelf wanneer je ze consumeert.  Elke Stella Artois, Jupiler, Jupiler 0,0%  die je bestelt, krijgen de deelnemende cafetaria’s in gratis goederen terug.

Zo steun je ook je favoriete club.

Bestel uw pintjes bij DH Jeuk hier