Truineer Nieuws melden?

The Starlings brengen virtueel sunsetconcert op de BFV Bloesembar

De BFV Bloesembar is een pop-up concept tijdens de bloesemfeesten in Sint-Truiden. Het zou daar nu gezellig druk geweest zijn met mooi weer in het Paasweekend. “Moest de bar open zijn geweest dan hadden we ongetwijfeld The Starlings gecontacteerd om op zaterdagavond bij ons op onze Late Night een exclusief sunsetconcert te spelen”, aldus Peter Onkelinx en Jerome Fontaine van de BFV Bloesembar. “Het heeft geen zin om lang stil te blijven staan, wij zijn mensen die graag de mensen blij maken, goeie herinneringen willen creëren en mensen verbinden. Vandaar dat we The Starlings gevraagd hebben om de BFV Bloesembar bij de mensen te brengen met een exclusief sunsetconcert. Tom is ook één keer op bezoek geweest met vrienden, hij kende het concept en was meteen ervoor gewonnen.”
Bekijk hier hun oproep. Aftrap morgen (zaterdag) om 20 uur.