Truineer Nieuws melden?

STVV werkt aan volgend seizoen: Optie Durkin lichten een prioriteit

STVV wil werk maken van een verlengd verblijf van de 20-jarige Amerikaanse middenvelder Chris Durkin. De onderhandelingen met DC United zijn opgestart. Kostenplaatje: 1,5 miljoen euro.

© STVV

De Amerikaan Chris Durkin kende een moeilijke start bij STVV. Coach Marc Brys geloofde fel in de harde werker met een prima mentaliteit. Onder Milos Kostic brak hij helemaal door. Nu wil het bestuur werk maken van een verlengd verblijf van de middenvelder op Stayen. Daarvoor moet de aankoopoptie in zijn contract worden gelicht. Kostenplaatje: 1,5 miljoen. De onderhandelingen met DC United, de moederclub van de 20-jarige speler, zijn alvast opgestart. Durkin zelf wil heel graag op Stayen aan de slag blijven.