Truineer Nieuws melden?

Steun onze fruittelers, koop Belgische aardbeien

De lente is volop aan de gang. En dus zijn daar ook de aardbeien. Eerst lagen de Spaanse soortgenoten in de winkel. Nu is het hoog tijd om Belgisch en zeker ook Limburgs en Truiens te kopen. Mooier van uitzicht, vooral van betere kwaliteit en sappiger, en van bij ons.

Gewoon uit de hand, bij een boterham of op een beschuitje, geserveerd met een flensje als nagerecht, of bij een bolletje ijs, of gewoon mengen in een fruitsalade.  Krijg je ook al het water in de mond? Wel dan is het tijd om onze fruittelers een hart onder de tiem te steken. Want op dit moment worden in onze BFV volop aardbeien aangevoerd. Die wachten op verlekkerde mondjes. Met aardbeien kan je alle kanten op.

Je slaat ook drie vliegen in één klap… je steunt de sector, je steunt de streek en je houdt jezelf gezond. Doen dus. Aarbeien vind je bovendien bij ons op zowat elke hoek van de straat: van automaat bij de teler aan huis over de kleine winkel tot aan het grootwarenhuis.

Ga je er kopen? Hou wel rekening met de Corona maatregelen, onder meer wat verplaatsingen aangaat.