Truineer Nieuws melden?

Stadiondj Frank Mellemans maakt Radio Bloesembar vanop Stayen

Het wordt opnieuw uitkijken naar nu zondag: Radio Bloesembar heeft telkens kunnen verrassen met leuke radio. Eerst live tussen de bloesems, daarna vanop de Abdijtoren met zicht op de hoofdstad van Haspengouw. Nu zondag wordt de heimat van Stayen, dé locatie voor Radio Bloesembar. “Ik zal me posteren op Tribune Zuid”, aldus Frank Mellemans. “De laatste show van de Jonagoldtribune, vermits deze (als corona geen spelbreker wordt) in de zomer plat gaat. Iedereen kan opnieuw de groetjes doen aan familie, collega’s of vrienden. We beginnen er stipt om 14 uur aan. Voor mij een speciale editie omdat ik ondertussen 4 seizoenen stadiondj ben van STVV.”

Opgelet: het stadion is niet toegankelijk voor publiek, beleef Radio Bloesembar zoals iedere week vanuit uw kot.