Truineer Nieuws melden?

Speciale versie ‘Sintruin begot’ door Kathleen en Jonas

Kathleen Smolders en Jonas van Esch brengen een versie van ‘Sintruin begot’, speciaal voor alle Truineers en toeristen die in deze periode niet kunnen genieten van de natuur- en bloesempracht in en rond de hoofdstad van Haspengouw!

Toerisme

💕 SINT-TRUIDEN SOLIDAIR 💕 23 april 2020 om 08u40Kathleen Smolders en Jonas van Esch brengen een versie van 'Sintruin begot', speciaal voor alle Truineers en toeristen die in deze periode niet kunnen genieten van de natuur- en bloesempracht in en rond de hoofdstad van Haspengouw! 🌳🌸🌞#sinttruidensolidair #samentegencorona💕 Zorg goed voor elkaar en gedraag je altijd respectvol ten opzichte van anderen. Blijf thuis, enkel essentiële verplaatsingen zijn toegestaan. Spreek niet af met vrienden!💕 Volg alle solidariteitsacties op de Facebookpagina SinttruidenSolidair en via www.sint-truidensolidair.be !👉 Meer informatie over corona: www.info-coronavirus.be of bel het gratis nummer 0800 14 689👉 Kijk voor actuele informatie op www.sint-truiden.be of bel het ContactCenter: 011 70 14 14 (maa-vr 9u-16u en za 9u-12u)

Geplaatst door SinttruidenSolidair op Woensdag 22 april 2020