Truineer Nieuws melden?

Sint-Trudoziekenhuis geeft gezondheidstips: hydrateer meer (tip 3)

Tijdens deze wereldwijde gezondheidscrisis doen veel voedingsadviezen de ronde. Deze adviezen hebben vaak geen wetenschappelijk bewezen effect. De diëtisten van het Sint-Trudoziekenhuis hebben wat tips op een rijtje gezet, die ze deze week met je delen.

Tip 3: Hydrateer meer!


De nieren zorgen voor de afvoer van afvalstoffen en de zuivering van het bloed. Hiervoor is water nodig. 
Verder heb je ook water nodig om je lichaamstemperatuur te regelen. Wanneer je temperatuur stijgt, ga je zweten. Dit is een afkoelmechanisme. Als je onvoldoende drinkt, kan dit ervoor zorgen dat je onvoldoende kan afkoelen.

Wat kan je doen? Lees het hier: https://bit.ly/tipsgezondheid

Morgen zijn we er weer met een nieuwe tip.