Truineer Nieuws melden?

Serviceclubs Sint-Truiden roepen om 2de hands laptops voor basisonderwijs

De Truiense serviceclubs springen in de bres om het Truiense basisonderwijs te voorzien van laptops. Die zijn nodig om na de Paasvakantie aan de slag te gaan. In het belang van onze allerkleinsten.

Het basisonderwijs in Sint-Truiden heeft dringend nood aan 220 laptops om na de paasvakantie aan de slag te gaan. Dat blijkt uit een rondvraag van Scholengroep 13 Zuid-Limburg en de Scholengroep Hesbania. De tien Truiense serviceclubs snellen als eerste te hulp. Zij lanceren een oproep om tweedehands laptops in te dienen bij Lowette Gifts, Sint-Jorisstraat 4530 in Sint-Truiden (alle weekdagen tussen 9u en 18u) of bij Gravermi, Steenweg 1 in Heers (alle weekdagen tussen 9u en 16u). De serviceclubs tasten ook zelf  in hun sociale kas om nieuwe laptops aan te kopen. Wie over geen laptop beschikt maar er ook zijn steentje wil toe bijdragen, kan een gift doen op rekeningnummer BE37 7350 5654 5328 op naam van Interservice Sint-Truiden met als mededeling “gift laptops”.
Op de foto
Els Willems, algemeen directeur GO! Scholengroep Zuid-Limburg
Kristel Croes, algemeen directeur scholengemeenschap Hesbania
Jos Dubois, voorzitter Rotary
Marc Vreys van Interservice