Truineer Nieuws melden?

Schoonheidsinstituut heeft boodschap voor ondernemers en inwoners

We werden gecontacteerd door Els Swinnen van het Schoonheidsinstituut Els Swinnen. Zij gaat door een moeilijke tijd, maar heeft hier positief op gereageerd. “Het heeft me geleerd altijd positief te zijn ook in moeilijke tijden en vind dit een belangrijke boodschap naar mede-ondernemers en inwoners toe.”

© Els Swinnen

“Het Coronavirus treft Sint-Truiden hard. Heel wat kennissen, vrienden en familie zijn het slachtoffer van deze onzichtbare vijand. Ook de middenstand, waaronder mezelf, krijgt harde klappen. Ik maakte voor mijn schoonheidssalon de beslissing te sluiten, nog voor het opgelegd werd door de overheid. Het was één van de moeilijkste keuzes die ik ooit heb moeten maken.

Nu, het coronavirus heeft me anderzijds ook geholpen. Het heeft me doen nadenken over wat belangrijk is en hoe ik mijn schoonheidssalon op een duurzame manier kan integreren in onze lokale economie. Het coronovirus heeft me een ontzettende boost gegeven op vlak van digitale transformatie en na veel bloed, zweet en tranen heeft mijn eerste webshop deze week het licht gezien. Ik kreeg meteen heel wat bezoekers en bestellingen wat me heel veel plezier doet.

Het heeft me geleerd altijd positief te zijn ook in moeilijke tijden en vind dit een belangrijke boodschap naar mede-ondernemers en inwoners toe.”

Els Swinnen
Zaakvoerster Instituut Els Swinnen
https://www.instituutelsswinnen.be/