Truineer Nieuws melden?

Prachtig Paasweekend: hou het veilig aub!!

Wij scharen ons volmondig achter de oproep van Peter De Bruyne, directeur ICT in het Sint-Trudoziekenhuis, op diens facebookpagina. “Er komt een prachtig Paasweekend aan. Hou het veilig mensen, en respecteer de lockdownregels. In ieders belang.” Wij voegen daar nog graag iets aan toe. “En doe het uit respect voor de dokters, het zorgpersoneel, de zieken en al die familieleden, vrienden, en kennissen die intussen het leven lieten door het verschrikkelijke Coronavirus. Mogen we op jullie tellen?”

© Facebook PdB

👉 Kijk voor actuele informatie op www.sint-truiden.be of bel het contactcenter: 011 70 14 14 (maa-vr 9u-16u en za 9u-12u)

👉 Meer informatie over corona: www.info-coronavirus.be of bel het gratis nummer 0800 14 68930