Truineer Nieuws melden?

Personeel Sint-Trudoziekenhuis blij met nieuwe en herbruikbare schorten, geschonken door STVV

Het personeel van het Sint-Trudo Ziekenhuis is blij met de steun die ze eerder deze week kreeg van STVV en haar spelers. Onze helden kunnen nu veilig aan de slag om het corona virus stevig aan te pakken. Op het filmpje zien jullie dat het zorgpersoneel van intensieve zorgen heel trots is met de nieuwe en herbruikbare schorten.

© Sint-Trudo Ziekenhuis

STZH blij met nieuwe materialen

Het personeel van het Sint-Trudo Ziekenhuis was blij met de steun die ze eerder deze week kreeg van STVV en haar spelers. Onze helden kunnen nu veilig aan de slag om het corona virus stevig aan te pakken.#WijSTVV #CanaryForever #STVV #STZH #Corona

Geplaatst door STVV op Donderdag 23 april 2020