Truineer Nieuws melden?

Organisatoren Aper’eau Sint-Truiden starten met ‘Six Feet’ om ondernemers met opstart te begeleiden

Geen evenementen, geen business. Zo bedachten de jonge organisatoren van Aper’eau Sint-Truiden Six Feet: “De bedoeling is om samen met de klant ‘looplijnen’ van bezoekers en medewerkers in kaart te brengen. Op basis van deze gegevens en de specifieke sector komen ze tot een configuratie die ervoor zorgt dat de 2 voornaamste veiligheidsvereisten in orde zijn: social distance en desinfectie van handen. SIX  FEET verzorgt de volledige installatie van desinfectiezuilen, beveiligingsschermen, signalisatie, tel- en ticketsystemen en cashless betalen”, en zo houden we ons bezig klinkt het. “Normaal organiseren we nu evenementen, wij kunnen ons op deze manier dus zinvoller bezighouden: ondernemers helpen.”

© Aper'eau Sint-Truiden

Morgen zal de veiligheidsraad waarschijnlijk beslissen om de lockdown voorzichtig af te bouwen. Alles verandert snel. Er is tijdsdruk en een ‘overload’ aan informatie. Het is dus niet evident om snel georganiseerd te zijn. Daarom start event- en activatiebureau Hood & Tell, de organisator van o.a. Aper’eau Sint-Truiden met SIX FEET. Een totaaloplossing voor bedrijven én overheid om zo snel mogelijk coronaproof te zijn voor je heropening.

SIX FEET vindt gezondheid belangrijk en wil zelf het goede voorbeeld geven. Maar ook vinden ze dat ondernemers, directie en management zich op hun corebusiness moeten kunnen focussen, dus maken ze het hen zo eenvoudig mogelijk. Je kan hun projectmanagers 24/7 contacteren via whatsapp, facetime, zoom, skype, teams of facebook messenger. “’s Avonds om 23u een digitale rondleiding in het bedrijf en de dag erna een voorstel in de mailbox, zo snel zal het gaat bij SIX FEET!”

www.sixfeet.be
sixfeet@hoodandtell.be