Truineer Nieuws melden?

Nieuw stadsmagazine in uw brievenbus

Vandaag en morgen valt het nieuwe informatieblad van april 2020 in uw brievenbus. Deze editie staat in het teken van verbondenheid met tal van initiatieven die het stadsbestuur nam sins het begin van de crisis.

Stad Sint-Truiden

Daarnaast vinden jullie ook kleurplaten, een kruiswoordraadsel en een ganzenbord terug.
Op de cover prijkt een verpleegster uit het Sint-Trudoziekenhuis. Zij staat symbool voor alle helden van de zorg: dokters, ambulanciers en zorgkundigen die werken in het ziekenhuis, in de thuisverpleging of in andere instellingen.
Je kan de cirkel van #sinttruidensolidair inkleuren en op een zichtbare plaats ophangen aan het raam. Het zou fijn zijn je creativiteit ook te delen op de website: sinttruidensolidair.be en door de #sinttruidensolidair toe te voegen aan je fb-post.

Verder kan je alle solidariteitsacties volgen op de Facebookpagina SinttruidenSolidair en via www.sinttruidensolidair.be !