Truineer Nieuws melden?

Lions schenken tablets aan Asster

Serviceclub Lions vergeet Asster niet. 11 tablets schonken hun leden aan de Corona-Unit van het Psychiatrisch ziekenhuis. De traditionele kledinginzameling met Pasen vindt natuurlijk niet plaats. Die wordt verschoven naar 11 november.

De leden van Lionsclub Sint-Truiden willen ook in deze moeilijke tijden van de coronacrisis hun stad steunen.

Daarom besloten zij 11 tablets t.w.v. 2000 euro te schenken aan Asster. Deze zullen gebruikt worden in hun nieuw opgerichte corona-unit met 11 individuele kamers. Daarmee zullen de psychiatrische patiënten die in quarantaine zijn weer contact kunnen hebben met hun familie. Jammer genoeg werden we door deze crisis ook genoodzaakt onze halfjaarlijkse kledinginzameling van Palmzondag te verschuiven naar wapenstilstand 11.11.2020. We hopen dat we dan opnieuw op jullie steun mogen rekenen!

Blijf thuis. Zorg voor jezelf. Zorg voor anderen. Hou vol.