Truineer Nieuws melden?

Koen Vanmechelen stuurt mondmaskers de wereld in: ‘This is not a chicken’

Koen Vanmechelen lanceert zijn eigen set mondmaskers met daarop de tekst ‘This is Not a Chicken – Protecting the Other’. Meer dan 10.000 maskers worden verstuurd naar mensen in de communities, boerderijen en projecten betrokken bij zijn artistieke globale projecten.

© FB Koen Vanmechelen
“Mijn statement “We are the Chicken” is steeds duidelijker geworden de laatste weken. Na jaren geconfronteerd te zijn met verplichte hekwerk voor ons pluimvee, zijn we nu zelf in quarantaine, de meest gedomesticeerde soorten van allemaal”, vertelt Koen Vanmechelen op zijn facebookpagina.

“Het is tijd om domesticatie te definiëren en te werken aan open fysieke en mentale ruimtes om een betere samenleving te creëren. De maskers worden ondersteund door de Mouth Foundation en 10.000 worden verdeeld over onze sociale projecten in binnen-en buitenland. Van de LABIOMISTA boerderij in België tot The Future of Hope in Zimbabwe. Door en dankzij deze mensen zullen we een sterk voorbeeld geven om de ander te beschermen!

Meer info op www.mouthmask.be

Bekijk de nieuwe editie van Knack waar de MOUTH Maskers worden gelanceerd.