Truineer Nieuws melden?

Koen Vanmechelen pakt uit met sculptuur voor echtgenote Inge

Koen Vanmechelen zit niet stil, ook niet in quarantaine. Zo heeft hij twee sculpturen geïnstalleerd ter ere van zijn echtgenote. Het wandelend ei bovenop de boeken van de mensenrechten zit dan ook boordevol symboliek.

© FB Koen Vanmechelen

“Tussen de Covid-19 afzondering hebben we een permanent sculptuur geïnstalleerd ter ere van mijn vrouw, Inge Kindt in LABIOMISTA”, vertelt Koen. ” Het wandelende ei, zit bovenop de boeken van de mensenrechten. Het top boek is gewijd aan haar buitengewone leven. Een leven dat gewijd is aan kwetsbare groepen meer macht, zelfvertrouwen en kansen te geven.”

“Een tweede sculptuur is geïnstalleerd op onze Open Farm in Ethiopië, bij Incubeated World. De originele sculptuur, die haar as bewaakt, blijf ik dichtbij.”

“Het wandelende ei is altijd op zoek naar het perfecte nest om de wereld uit te komen en te bevruchten. Zo ook bij LABIOMISTA waar de planten nu volop in bloei staan.”