Truineer Nieuws melden?

Koen Vanmechelen deelt bericht aan Cosmogolem

Ere-burger van de stad Sint-Truiden en kunstenaar Koen Vanmechelen deelde het volgende op zijn facebookpagina: “Vandaag deel ik mijn bericht aan de Cosmogolem, onze reus van hoop. Beschermer van kinderrechten, over de hele wereld. Kinderen zijn ons immuunsysteem. Hun toekomst is onze gezondheid.
Deel je eigen hoopvolle boodschap aan de wereld, in deze moeilijke en onzekere tijden.
Download de kleurplaat via https://www.labiomista.be/en/cosmogolem-coloring-page
Met dank aan Pieter Simons photography voor het bewerken.”

Foto: Marleen Daniëls

Today I share my message to the Cosmogolem, our giant of hope. Protector of children rights, all around the world."Children are our immune system. Their future is our health."Share your own hopeful message to the world, in these hard and insecure times.Download the coloring page viahttps://www.labiomista.be/en/cosmogolem-coloring-pageWith thanks to Pieter Simons photography for editing

Geplaatst door Koen Vanmechelen op Donderdag 9 april 2020