Truineer Nieuws melden?

Er is een kans dat STVV volgend seizoen op zaterdagnamiddag speelt

We mogen ook al eens vooruitblikken in deze moeilijke tijden. Zo komen de Pro League, Eleven Sports en de Belgische overkoepelde supportersvereniging deze week samen om de aftraptijden voor komend seizoen in 1A en 1B vast te leggen. Eén van de nieuwigheden, die worden voorgesteld, is zaterdagnamiddagvoetbal om 16u30. Op Stayen zal dat alleszins moeilijk gaan aangezien de zaterdagnamiddag heel belangrijk is voor de winkels op de site.

stvv.com

In de tender uitgeschreven door de Pro League, voor de toekenning van de tv-rechten, was er voor 1A ook sprake van vrijdagvoetbal om 21u, zaterdag om 16.30u, 18.30u en 20.30u, en op zondag om 14u, 16.15u, 18.15u en 20.30u. “Maar nog niets ligt ­definitief vast. Er is nog onderhandelingsmarge”, klinkt het bij de Pro League en Eleven Sports.