Truineer Nieuws melden?

Invest-Mobile brengt 10.000 tulpen van zee naar Sint-Trudoziekenhuis

Onder het motto ‘bloemen voor mensen die het keihard verdienen’ leverde Invest-Mobile uit Knokke-Heist gisteren maar liefst 10.000 tulpenboeketten af aan het Sint-Trudo Ziekenhuis van Sint-Truiden. De bloemen werden in Zeeuws-Vlaanderen geplukt en verpakt en zorgen straks voor een kleurrijk en hartverwarmend intermezzo bij dokters en verplegers. Daarmee is Invest-Mobile niet aan z’n proefstuk toe want vorige week leverde het eveneens tulpenboeketten af bij AZ Zeno in Knokke-Heist.

© Invest Mobile

Communicatieverantwoordelijke van het Sint-Trudo Ziekenhuis Miet Driesen: “De coronacrisis legt een zware druk op de bijna duizend medewerkers van Sint-Trudo. Ze staan dag en nacht allemaal in een frontlinie tegenover een gemene en onzichtbare vijand. Solidariteitsacties als deze schenking van de tulpen zijn talrijk en op de koop toe heel hartverwarmend. Dit doet onze collega’s echt heel veel deugd om zoveel steun te ontvangen.”