Truineer Nieuws melden?

I-Channel ontwerpt infoschermen met zeep- en gel-dispenser.

I-Channel, dat in vele bedrijven en horecazaken bekend is door de fraaie infoschermen, maakt zich klaar voor het post coronatijdperk waar de hygiëne van groot belang zal zijn. Welnu, zij brengen een nieuw infoscherm (zie afbeelding) op de markt met zeep- en gel-dispenser.

Het is nu reeds 30 jaar geleden dat het eerste infokanaal werd opgestart. Zij ontwikkelden een medium wat vlotter en duidelijker dan drukwerk informatie kon verspreiden. Door zeer kort op de bal spelen kon nieuwe info binnen een aantal uren verschijnen in plaats van dagen. De oplossing was een multimedia PC die diende als beeldbron voor het aansturen van een aantal Barco schermen. Vele bedrijven zijn de mogelijkheden van communiceren met schermen gaan zien.
Vandaag bieden digitale schermen een nieuwe software met quasi onbeperkte mogelijkheden; van automatisch gegenereerde info als weer en nieuws tot het online beheren en aanpassen van beeldpagina’s, tickers, volgnummer weergave, interactiviteit, integratie van lokale/online databases en veel meer.