Truineer Nieuws melden?

Generation Gap stelt eerste single voor

De Truiense groep Generation Gap stelt in deze tijden haar eerste single voor. ‘Volg het Licht’, luidt de titel. Toepasselijke song, zeker in deze Coronatijden.

“Met veel (Limburgse) trots willen wij u en heel Sint-Truiden onze eerste single “Volg het licht” voorstellen”, zegt Joeri Delvaux, drummer van de band. ” Het is een nummer dat ,zeker in deze tijden, een mooie boodschap met zich meedraagt van hoop en steun.”

“Generation Gap is een Truiense coverband bestaande uit 5 muzikanten die een passie voor muziek delen. Onze eerste single “Volg het licht” is een cover van “Stan Van Samang – Follow the light”. Momenteel zijn we hard aan het werk om ook eigen Nederlandstalige pop-rock nummers te schrijven. Laat dit alvast een voorsmaakje zijn voor hetgeen we in de toekomst willen brengen.”

Hieronder kunt u alvast een fanlink terugvinden waarin een link naar spotify en youtube terug te vinden is. Dit bericht kan eveneens teruggevonden worden op de facebook pagina van Generation Gap.
http://generationgapbelgium.fanlink.to/VolgHetLicht