Truineer Nieuws melden?

Gasten die prostitutieverbod wilden controleren op de bon

Dagelijks maakt de politie nog altijd pv’s op tegen het niet naleven van de Coronamaatregelen. Gelukkig gebruikt nagenoeg iedereen zijn gezond verstand. Op enkele uitzonderingen na. Zo kregen we toch wel kennis van dit opmerkelijk politieverslag.

 

Een voertuig met 2 inzittenden werd gecontroleerd in Gingelom. Bleek dat ze door de Brusselse politie reeds naar huis (Verviers) gestuurd waren, nadat ze hadden aangegeven dat ze wilden nagaan of het prostitutieverbod overal wel werd nageleefd en er toch niets open was. Op de vraag wat ze dan op het grondgebied van onze politiezone deden, hadden ze als antwoord dat de gps hen verkeerd had gestuurd op de terugweg naar huis. Er werd alsnog een pv voor niet-essentiële verplaatsing opgemaakt voor de bestuurder en de passagier. Duur ritje en geen (meisje van) plezier gehad dus.

Op de foto een beeld van dezer dagen van de Chaussée d’amour.