Truineer Nieuws melden?

Foto Robyns schenkt Instax toestellen aan Sint-Trudo ziekenhuis

Ook Foto Robyns schenkt met de steun van Fujfilm België en Werner Van Osselaer vier Instax apparaten met foto’s aan het Sint-Trudoziekenhuis. Die kunnen op termijn bijvoorbeeld verder in de materniteit worden gebruikt.

“Vooreerst willen wij hen bedanken voor alles wat zij gedaan hebben voor deze stad. Als dank voor hun inzet en doorzettingsvermogen geven wij hen 4 Instax toestellen”, vertelt zaakvoerder Frank Deltour. “In totaal zijn er ook meer dan 800 foto’s toegevoegd. Zij kunnen deze gebruiken om hunzelf in de picture te zetten. Zo kunnen ze er een mooie collage van maken. Na de corona periode kunnen deze toestellen eventueel nog gebruikt worden in de kinderafdeling en de materniteit om mooie momenten vast te leggen. Ook willen wij nog Fujifilm Belgium en Werner Van Osselaer voor hun steun bedanken.”Foto