Truineer Nieuws melden?

De Bloemenhal opent 5de winkel: de webshop

De Bloemenhal is een gekende zaak in Haspengouw, met zaken in Sint-Truiden, Luik, Alken en Tongeren een gevestigde waarde. “Met de coronacrisis waren we begonnen met leveringen aan huis. We merken dat de mensen dat wel appreciëren en we vermoeden ook dat er altijd een publiek zal blijven om online te kopen. Wij zullen aan huis blijven leveren, ook na de coronacrisis”, aldus Thomas Hahn, zaakvoerder van de Bloemenhal. “Wij bieden letterlijk 100% garantie op een propere auto door thuislevering.”

© Truineer

10 dagen voor Moederdag lancering webshop
Moederdag is een belangrijk moment. Er is daarom gewerkt aan een stabiel online platform dat op alle toestellen werkt. Je kan een bloemstuk aanschaffen op je smartphone, op de tablet voor TV of aan de PC of laptop in je kantoor. “We zijn trots te stellen dat onze webshop vandaag net voor het verlengde weekend gelanceerd wordt en dat 10 dagen voor Moederdag, zondag 10 mei. Voor leveringen specifiek voor Moederdag vragen we om duidelijk te markeren bij de bestelling, de normale regel is leveren binnen de 2 werkdagen. Je mag helaas nog niets brengen naar je moeder, wij doen dat met veel plezier in jouw plaats.”

5de winkel geopend in virtuele wereld met garantie op propere auto
De Bloemenhal investeert op deze manier in de toekomst. “De ontwikkeling van de webshop is een logisch gevolg op de reactie van onze klanten. We krijgen vaak de opmerking dat ze blij zijn dat ze hun wagen niet hebben moeten vuilmaken, er blijft immers altijd wel een blad of teelaarde liggen. Deze crisis heeft ons wakker gemaakt om ook op deze markt in te spelen. Met de opening van deze 5de winkel hebben we naast Alken, Sint-Truiden, Tongeren en Luik een nieuwe uitbating en daar zijn we trots op.”

Praktisch:

  • Leveringen op 20km afstand van één van de winkels is gratis (voorlopig geen leveringen verder dan 20km)
  • Bestellen kan vanaf 25 EUR
  • Je kan betalen en laten lever bij je moeder én aanvinken of het een moederdaglevering is die zaterdag of zondag afgeleverd wordt.
    www.bloemenhal.com

Link met Truineer.be
De webshop van de Bloemenhal maakt deel uit van het totaalplatform Truineer.be, de webgazet. “We hebben de Bloemenhal geholpen in het traject. Er is op ons platform al trafiek van nieuwslezers, dit is dus een directe win/win voor de ondernemer. De Bloemenhal is de eerste ondernemer die gebruikmaakt van de webshop van het platform. Na 3 uur live te zijn waren er al 9 orders binnen, er is dus duidelijk een grote nood aan zo’n totaaloplossing. Het is een optimalisatie van het verkopen van goederen via posts op social media”, klinkt het bij Stefanie Radoux van Truineer.be.

Heb je interesse om partner te worden van Truineer.be en zo gebruik te maken van een totaaloplossing? Stuur dan een mail naar stefanie@truineer.be.

www.bloemenhal.com