Truineer Nieuws melden?

Bezieler van Sint-Vincentius Albert Geerts is overleden

Op 80- jarige leeftijd is Albert Geerts gisteren overleden. Albert was zéér gekend en geliefd in de Trudostede. In de voetbalmiddens omdat Albert doelman is geweest bij de Kanaries. In zijn job bij de politie van Sint-Truiden was hij fel gedreven om de drugsproblematiek aan te pakken. Ook was hij in zijn functie als politie-inspecteur  actief om de Haspengouwse markt in goede banen te leiden. Zijn grote hobby was het schilderen van aquarellen. Na zijn pensioen was Albert dé grote bezieler en initiatiefnemer bij Sint-Vincentius dat ondermeer voedselpakketten bezorgt aan de minderbedeelden van onze stad. De redactie biedt de familie haar innige deelneming aan en veel sterkte bij het overlijden van hun geliefde.