Truineer Nieuws melden?

Benny Strouven dankt iedereen die zijn papa hielp zoeken

De familie Strouven is bijzonder aangeslagen door het overlijden van hun vader Rene, maar tegelijk opgelucht dat hij is gevonden. Zoon Benny wenst iedereen te bedanken die zijn of haar bijdrage leverde naar de zoektocht, die door het delen van berichten de zoektocht ook levendig hielden,of die hun medeleven op de één of andere manier betuigden. Hier een kort woordje van Benny en de familie.

© FB Benny Strouven

Beste Vrienden ,

het is inderdaad zo dat ik woensdag rond de middag samen met Putzys Kenny en Patrick Pelgrims ons vader heb gevonden in de rivier de GROTE GETE tussen Budingen en Geetbets.Bij deze wil ik ook alle mensen bedanken die ons de afgelopen 9 dagen hielpen zoeken maar in het bijzonder Kenny Putzeys en Viviane , Patrick Pelgrims ,Joyce en Stefan ,de mensen die dagelijks van s’morgens tot s’avonds mee hielpen zoeken vanaf het eerste uur tot het einde.Ook danken wij Mario en collega’s van Het VIN in Zoutleeuw die ons hun boot terbeschikking stelden , de mensen met hun speurhonden , kajackers ,de Politie , brandweer etc , … .

Mvg Benny Strouven en Familie