Truineer Nieuws melden?

ASV Geel gered door Truienaar Benny Hoebregs

Tweede amateurclub voetbalclub ASV Geel heeft op de valreep een overnemer gevonden want de toekomst hing aan een zijden draadje. Truienaar Benny Hoebregs, ook vader de Geelse aanvoerder Jean-Michel Hoebregs, vond een akkoord met de vorige voorzitter Jan Tormans. Een andere Truienaar, Bart Janssens, vroeger al actief in Geel en tot voor kort assistent van Wouter Vrancken bij KV Mechelen, wordt opnieuw hoofdtrainer.

Geel kreeg onlangs geen licentie voor Tweede Amateur, maar heeft al aangekondigd in evocatie te gaan. De nieuwe sterke man hoopt dankzij het nieuwe element van de overname de Evocatiecommissie te overtuigen dat zijn club alsnog een licentie voor Tweede Amateur verdient.

Hier Benny Hoebregs aan het woord op de facebookpagina van de Kempense club:
“Met plezier neem ik de uitdaging van het verankeringsproject ”Allemaal samen” op mij. Aangezien ik er pas sinds vorige week (terug) actief bij betrokken ben vraag ik van jullie enig geduld over de communicatie rond onze plannen, ambities, organisatie en investeerders.

Wat ik alvast kan zeggen is dat het verankeringsproject als doel heeft ASV Geel terug op niveau te brengen met zoveel mogelijk lokale mensen met een hart voor ASV Geel en met een budget en inspanningen die verdeeld zijn over vele in plaats van enkele schouders.

Ik ben maar de initiatiefnemer, het zal vooral van jullie moeten komen, en dan bedoel ik sympathisanten, supporters en lokale ondernemers, daar doen we (ik) het voor. Ik doe dus een warme oproep naar alle mensen die op één of andere manier een bijdrage kunnen/willen leveren. Ook staan wij open voor suggesties in het belang van de club, en ik vraag om deze te bezorgen op benny.hoebregs@asvgeel.be, ik behandel alles vertrouwelijk.

Het mag duidelijk zijn dat het een hele uitdaging is op een moment dat amateurvoetbal sterk onder (financiële) druk staat, maar ik heb op 2 jaar geleerd wat het is om zich een Zot te voelen, en dat brengt iets te weeg…”