Truineer Nieuws melden?

Ambiance in ’t Stad steunt ‘Onze Helden”

Ambiance in ’t Stad organiseert sedert 2014 heel wat grote evenementen zoals het WK en EK voetbal, Sint-Truiden Culinair, … . Het bestuur wil nu onze stad, die in de greep is van het corona virus, zijn steentje bijdragen met 5000 flesjes Aquarius en 5 iPads.

“Onze Helden. Het Sint-Trudo Ziekenhuis werkt heel nauw samen met Virga Jesse ziekenhuis. De zorgverleners, die in de frontlinie staan, hebben nood aan powerdrank. Daarom heeft het bestuur besloten om 5.000 flesjes Aquarius te schenken aan deze helden”, aldus voorzitter Karl Smets van Ambiance in ’t Stad.

Er werd ook aan burgemeester Veerle Heeren gevraagd wat de noden zijn en haar verzoek was om iPads aan te kopen voor het zorgcentrum “De Kroon”. Ambiance in ’t Stad heeft 5 iPads aangekocht bij “Robyns Foto en Video “ en deze werden meteen bezorgd aan het zorgcentrum.

“Eén van onze 4 bestuursleden wordt momenteel verzorgd in het UZ te Leuven, wij bidden en hopen dat alles voor hem goed zal aflopen”, zo besluit het bestuur.