Truineer Nieuws melden?

Albert Hommers overleden

De familie meldt het overlijden van Albert Hommers. De Truienaren kennen hem als Albert de coiffeur die gedurende zijn carrière kapper was op de Houtmarkt. Hij was ook lid van het Stedelijk Feestcomité. Albert overleed aan een slepende ziekte. Team Truineer wenst Annie, zijn gezin en zijn familie veel sterkte toe. Ook betuigen wij onze innige deelneming.

Wij willen u hier niet de mooie woorden onthouden van zijn zoon Gunter.

Liefste papa

Maandenlang heb je gevochten. Een vreselijke bacterie en hartoperatie kregen je niet klein maar helaas kon jouw lever dit allemaal niet meer aan.
Voor Bram en Cas stond je altijd klaar. Je was dan ook hun grote held die hen leerde fietsen, waarmee je naar de voetbal ging en noem maar op. Ze wilden nog zoveel dingen met jou samen doen, maar helaas…
Je hebt gestreden tot het uiterste, rust nu zacht lieve papa. We gaan je enorm missen

Voor al diegenen die tegen Corona vechten, hoop ik dat ze jouw vechtlust hebben want dan maakt dan virus geen kans!