Truineer Nieuws melden?

Jong STVV gaat helemaal op in jeugdwerking STVV

Jong STVV wordt volledig geïntegreerd binnen STVV Youth, de jeugdwerking van STVV. Vanaf volgend seizoen (2020-2021) spelen de jeugdteams, de damesploeg en de G-voetbalploeg van Jong STVV onder de naam én het stamnummer van STVV. De naam Jong STVV verdwijnt.

© STVV

STVV trekt met deze fusie naast het elitevoetbal ook de kaart van de lokale voetballer (M/V). De club streeft een kwaliteitsvolle opleiding na die het toelaat om lokaal talent te ontdekken en op te leiden. Het voetbal in onze regio zal meer dan ooit worden gepromoot. Op alle niveaus en in al zijn diversiteit.

Momenteel wordt het komende seizoen achter de schermen voorbereid. Door de fusie smelt ook de organisatorische structuur samen. De club kan nu efficiënter omgaan met de dagdagelijkse sportieve en extra-sportieve uitdagingen.

Jo Zeegers, de huidige voorzitter van Jong STVV, gaf aan zich terug te trekken uit de dagelijkse werking van de club. STVV bedankt Jo voor zijn engagement van de voorbije jaren. Zijn inzet werd zeer gewaardeerd door het management van STVV.

Vanaf vandaag spreken we dus over één STVV. Voortaan zijn we één grote familie waar iedereen zich thuis kan voelen en waar we allemaal dezelfde passie delen. STVV en Jong STVV danken iedereen alvast voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. Deze fusie is een mooie opportuniteit voor de jeugd van Sint-Truiden en Haspengouw.