Truineer Nieuws melden?

Winnen en de dames van Jong STVV B zijn kampioen

Bijna kampioen 2020
© Jong STVV

Femke Philips, Silke Serré, Cindy van Esch, Fran Vandebroek, Johan Serré, Shari Machiels, Johan Boffin, Joke Peeters, Julie Parent, Rani Corten, Lorien Luyckx, Maryam Al-dakhil, Nele Smets, Justine Lowet en Jolien Hendrickx… Zeggen de namen jullie iets? Wel deze dames van Jong STVV B wonnen maar liefst met 1-8 bij Maasland.

Die monsterzege is één zaak. Maar nog beter nieuws kwam vanuit Bilzen, de tweede in de stand. Dat team bleef steken op 1-1. Wat dat betekent? Als STVV komende week wint, is het kampioen. En de dames kennende betekent dat feesten, fel feesten

Ze beseffen echter tegelijkertijd dat er niks aan het toeval mag worden over gelaten. Dus iedereen op post zondag 8 maart om 14.00 voor de belangrijkste match van het seizoen