Truineer Nieuws melden?

Weekendsport: Danny Boffin geen coach meer van KDH Jeuk

Voetbal: Danny Boffin en tweedeprovincialer KDH Jeuk hebben gisteren in onderling overleg beslist een einde te maken aan hun samenwerking. In eerste provinciale verloor Zepperen bij Herkol na een late strafschoptreffer. (2-1). Sporting Aalst deed in de strijd om het behoud in 3de provinciale C een uitstekende zaak met een 2-3 zege bij Herk Sport. Velm won de derby bij Jong STVV (0-3) en behoudt de 2de plaats.

Handbal: De dames van handbalclub Sint-Truiden zijn goed op weg naar een nieuwe landstitel na een verdiende zege bij Visé (24-32). De heren versloegen Bocholt (30-22) en lijken hun plaats in tweede nationale veilig te stellen.
Tafeltennis: op het EK-21 in Kroatië behaalde de Truiense Lisa Lung een bronzen medaille gemengd dubbel. In het enkelspel werd ze in de 1/8e finale uitgeschakeld.
Wielrennen: Belgisch kampioen Florian Vermeersch won gisteren de 46ste Brussel-Zepperen.Bij de juniores won de Nederlander Jaap Roelen.
Boksen: Jill Seron verloor zaterdag haar duel voor de Beneluxtitel tegen de Spaanse Enerolisa De Leon op punten.
Basketbal: de dames van Habac A gingen nipt onderuit in de derby tegen Tongeren A (59-63).