Truineer Nieuws melden?

Voorlopig laatste Shop & The City wagen voor Annelies en Bert

Anne Lies en Bert Deweerdt uit Linter, die gingen shoppen bij Synonyme in de Stapelstraat, wonnen de voorlopig laatste Shop & The City wagen, een Peugeot 108 Like van Van Mossel-Bruyninx. “Ik heb in mijn carrière veel steden van dichtbij leren kennen maar vind Sint-Truiden toch nog  een van de gezelligste. Ik ben er lid van de schilderclub, we gaan wekelijks naar de Haspengouw Markt en ook om te winkelen, rijden we van Linter naar Sint-Truiden,” aldus Bert Deweerdt.

Nu de winkels in Sint-Truiden noodgedwongen de deuren moeten sluiten, wordt ook de Shop & The City wedstrijd waarbij shoppers in Sint-Truiden elke twee maanden kans maken op een splinternieuwe wagen, voorlopig opgeschort. In januari en februari wonnen 
Anne Lies en Bert een Peugeot 108 Like.
“Omwille van de coronamaatregelen, konden we niet de gebruikelijke foto maken bij de winkel waar de wagen gewonnen werd. We zijn de autowinnaars deze keer bij hun thuis gaan opzoeken, waar zij net als alle andere Truienaren uitkijken naar het eind van deze vreemde periode.” geeft Marijn Ghys, manager van Shop & The City aan. 
“Aangezien de winkels op dit moment noodgedwongen moeten sluiten, kunnen we niet anders dan de Shop & The City-autowedstrijd voorlopig opschorten. Zodra de winkels weer mogen openen, zetten we de autowedstrijd verder en zullen we bekijken hoe we onze middelen het best kunnen inzetten om ondernemers in onze binnenstad opnieuw te lanceren”, concludeert Jos Pierard, Schepen van Middenstand.