Truineer Nieuws melden?

Update van het Sint-Trudoziekenhuis: Nu ook oproep naar mondmaskers

Het Sint-Trudo Ziekenhuis plaatst nu ook een oproep op haar Facebookpagina: “Heb jij als particulier, opleidingsinstelling of bedrijf nog mondmaskers en wil je deze doorspelen aan de mensen die ze nu het hardst nodig hebben? Laat het ons dan zeker weten of breng ze binnen op ons onthaal. #samentegencorona

© Buromas

De verscherpte maatregelen omwille van Covid-19 of coronavirus blijven van kracht. ⚠️
Er is geen bezoek toegelaten in het volledige ziekenhuis, met uitzondering van:
– Materniteit (1 partner);
– Pediatrie (1 ouder);
– raadplegingen en medisch technische diensten (1 begeleider);
– Palliatieve zorgen (bezoek in overleg met de behandelende arts).
❗️Ook voor deze uitzonderingen geldt: voel je je ziek, blijf dan thuis tot je genezen bent, ajb. Wees extra streng op de hygiënerichtlijnen als je naar het ziekenhuis komt.

❌Alle niet-dringende en niet-levensbedreigende raadplegingen, onderzoeken en ingrepen worden geannuleerd. Elke discipline bekijkt per dag de geplande patiënten om te bepalen welke afspraak noodzakelijk is om te laten doorgaan. Het ziekenhuis neemt zelf contact op om je afspraak te annuleren. Je hoeft dus niet zelf te bellen om overbelasting van onze diensten te vermijden!

❓Niet ziek? Enkel een vraag over corona?
Bel gratis naar 0800 14 689 of neem een kijkje op www.info-coronavirus.be.

📞Zit je met andere vragen gerelateerd aan een bezoek aan het ziekenhuis? Bel ons gerust: 011 69 91 11. Wij proberen je zo goed en zo snel als mogelijk verder te helpen. Nogmaals, het ziekenhuis neemt zelf contact op als een geplande afspraak niet doorgaat.

#samentegencorona #flattenthecurve #covid19