Truineer Nieuws melden?

Tom van sorteerbedrijf slaat noodkreet: “Kom werken bij ons, je behoudt corona-uitkering”

“Met de coronacrisis zijn alle Polen vertrokken naar hun thuisland. Wij komen op dit moment 20 mensen te kort. Als er geen mensen komen helpen, ligt er geen fruit in de rekken van de supermarkt”, aldus het probleem van Tom Mees. Eenvoudig uit te leggen, moeilijker om op te lossen. “Wij leveren het fruit aan de Belgische Fruitveiling en zij verkopen het op hun beurt aan de supermarkt. Het sorteren daarvan gebeurt bij ons. Morgen heb ik 20 mensen nodig. Men is bezig aan een besluit dat mensen hun technische werkloosheidsuitkering kunnen behouden. Dat is goed nieuws. Mensen die ons willen komen helpen mogen mij bellen: 0475 28 76 71 vanaf 17 uur.”

© Tom Mees

Fruitbedrijf Mees
Kraaistraat 47
3454 Rummen
Als je Tom en de hele voedselketen wilt helpen en gaan werken: bel dan Tom 0475 28 76 71 na 17 uur.