Truineer Nieuws melden?

Tom Herck deelt kunstig Paracetamol uit

Kunstenaar Tom Herck  pakt uit met een initiatief dat op zijn lijf is geschreven. Hij biedt gratis Paracetamol aan, weliswaar in een kunstig jasje.

“Neem zelf de verantwoordelijkheid voor je buurt en gemeenschap”, zegt Tom Herck. “Op moeilijke momenten zoals dit kunnen we laten zien uit wat voor hout we gesneden zijn.”

“Kunstenaars kunnen Corona niet genezen maar wel mensen inspireren. Ik heb 120 boekjes + 120 tabletten Paracetamol ( Ja Paracetamol werkt) die ik in brievenbussen ga steken de komende dagen. Ieder 1 pilletje + 1 boekje is vergezeld met gepersonaliseerde tekst.”

Tom Herck beschouwt dit als een symbolische actie. Hij wil hiermee aantonen dat men niet enkel medicijnen voor zichzelf moet inslaan maar dat we bij deze momenten onze talenten kunnen laten zegevieren en mensen een riem onder het hart kunnen steken.

“Als iedereen solidair is op zijn eigen manier kunnen we wat licht brengen op deze donkere dagen. Ik raak alles enkel met handschoenen aan en ben zeer voorzichtig”, aldus de kunstenaar.

  1. Als u een “pakketje” wilt en in de buurt van St.Truiden en Nieuwerkerken woont gelieve een priveberichtje te sturen met uw naam en adres. Dit kan via de Facebook pagina van Tom.