Truineer Nieuws melden?

Start jongen van 12 solidaire golf?

Robbe Grosemans pakt op facebook uit met een solidaire boodschap, eentje die op 2 uur tijd al meer dan 112 keer gedeeld werd. Het lijkt erop dat Robbe hiermee als jongen van 12 een golf van solidariteit in gang zet. Chapeau Robbe! Ondertussen gaat ook Frankrijk op slot. Lees hier zijn volledige bericht.

© Facebook Robbe Grosemans

KAN IK U HELPEN?

Ik ben Robbe Grosemans, 12 jaar oud.
Ik woon op de Bovelingenstraat te Mechelen-Bovelingen.

Omdat ik nu 3 weken geen school heb.
Wil ik graag voor u een helpende hand zijn.

Enkele voorbeelden:
– naar de apotheker gaan
– naar de Spar gaan
– brieven posten

Gelieve er rekening mee te houden,
dat ik al deze verplaatsingen doe met de fiets,
Waardoor ik geen grote leveringen kan doen,
uiteraard doe ik deze dienst gratis voor u.

Heeft u interesse of wenst u meer info:

Bel of sms naar: 0468 49 10 14

Graag delen❗️❗️❗️