Truineer Nieuws melden?

Retro: STVV en Ons Huis

Vandaag even geen, dachten we. Maar we doen het toch. En gooien nog maar ’s een retro in het veld. Deze kennen jullie zeker…. Toen was het nog verzamelen geblazen op de Markt vooraleer het richting Sclessin ging.

Onze kanaries…. Toen vertrokken ze nog op de Grote Markt. Het was de tijd dat Ons Huis gelijk stond met ’the place to be’ voor elke fan van STVV. Bestuurders en spelers kenden het etablissement van binnen en van buiten. Er werd toen ook nog binnen het bestuur tegen elkaar op gepaft… om de dikste sigaar. En de jongens op de foto deden het in de tijd bijzonder goed. Het waren stuk voor stuk toppers. En ze laten nu nog ons geelblauw hart harder slaan. Wat weten jullie nog van hen? Wat herinneren jullie zich nog van die tijd in Ons Huis. Laat jullie bij dit slechte weer maar even gaan…..