Truineer Nieuws melden?

PRIMEUR: Truineer web-apero morgen zaterdag om 17.30 uur

De cafés zijn dicht in Sint-Truiden. Wij lanceren daarom het idee om het eerste online webcafé te openen. Dit café opent morgen om 17.30 uur de deuren en zal enkele speciale gasten mogen verwelkomen. Wat moet je hiervoor doen? Kom online uit uw kot en volg de richtlijnen hieronder opgesomd. We openen het café nu al zodat iedereen zijn micro en scherm al kan testen en kan zorgen dat de achtergrond qua licht en geluid perfect staat. Drank voorzie je zelf uit je eigen frigo.

© Truineer
  • Gebruik de browser Google Chrome
  • Zorg dat je micro en webcam aan staan
  • Kopieer deze link en plak deze in je venster: https://www.praatbox.be/?kamer=truineercafesinttruidenkraam&wrd_a=TruineerCafe&wrd_b=Sint-Truiden&wrd_c=kraam of klik hier
  • Wil je meevolgen met je GSM? Dat kan, maar dan moet je de app jitsi downloaden.