Truineer Nieuws melden?

Personeel Rakkertjes apprecieert spandoek

Deze foto is genomen door een personeelslid van de gemeentelijke kinderopvang De Rakkertjes. Het spandoek spreekt voor zich. Een geste die door directie en personeel enorm wordt geapprecieerd.

© LK

Dagelijks staat het personeel van de Rakkertjes en zoveel andere kinderopvanginitiatieven klaar om ukkies op te vangen. Ze doen dat enthousiast, en heel graag, ook in deze Coronatijden die voor niemand simpel zijn. En toch. “Zo’ spandoek doet ons enorm veel plezier. Elke morgen als we toekomen en elke avond als we op onze fiets of in onze auto stappen, op weg naar huis, tovert die een glimlach op ons gezicht. Die appreciatie doet ons deugd. Hiervoor doen we het. En hiervoor zullen we het blijven doen. Met nog meer enthousiasme als voorheen”, vertelt één van de kinderverzorgsters ons aan de telefoon.