Truineer Nieuws melden?

OPROEP – Stuur uw video, wij verspreiden

Stuur uw positieve video naar al onze lezers. Een boodschap naar de mensen die het nu hard te verduren hebben in de zorg? Naar je buurman? Naar familie? Naar iedereen in Sint-Truiden? We zijn dag 1 ingegaan van de halve lockdown. Vanaf vanmiddag gaan we ons niet meer onder de mensen mogen begeven. Vandaar deze oproep. Maak een video met je smartphone en verstuur deze naar niefs@truineer.be. Stuur deze niet naar onze facebookpagina, want daar kunnen we het niet downloaden, maar ons mailadres.

© Freepik.com

Praktisch

  • Zet uw smartphone op video
  • Film jezelf (en eventueel je gezin) en spreek een positieve boodschap in voor de mensen in de zorg, je vrienden, familie, je buurman, ….
  • Beperk de video tot maximum 20 seconden
  • Verstuur het via e-mail naar niefs@truineer.be
  • Wij maken er dan een compilatie van