Truineer Nieuws melden?

Oproep: 100 jaar maar geen feest. Stuur een kaartje

Dina Hendrickx.. een bewoner van Huize OLV van Lourdes te Zoutleeuw wordt op maandag 23 maart 2020 maar liefst 100 jaar. Een feest kan  nu niet. Bezoek van vrienden en familie ook niet. Wel, laat ons massaal kaartjes sturen.

“Haar groot feest… samen met familie en vrienden hebben we met pijn in ons hart moeten afgelasten”  luidt het vanuit het rusthuis O.L.V van Lourdes in Zoutleeuw. “We gaan er voor haar toch een heuglijke dag van proberen te maken. En wat heel leuk zou zijn… als ze die dag vele verjaardagskaartjes zou krijgen, zou dat al een flinke opsteker zijn.”

Dus als je Dina gelukkig wil maken met een klein gebaar… stuur dan een verjaardagskaart naar Stationsstraat 36, 3440 Zoutleeuw t.a.v Dina. Of reageer gewoon via de facebookpagina van Truineer.