Truineer Nieuws melden?

Opendeur: Sampermans in het nieuw

Het is jullie waarschijnlijk ook al opgevallen. Sampermans op de Diestersteenweg in Nieuwerkerken investeerde fors in een gloednieuw en aantrekkelijk complex. Daarmee is dit familiebedrijf op en top gewapend voor de toekomst.

 

Het bedrijf in Nieuwerkerken dat een bloemen- en tuincentrum herbergt, is een tweede generatie familiebedrijf dat door zijn aanbod, service en klantvriendelijkheid naam en faam verwierf in de regio. Sampermans was met andere woorden al een begrip. En door de huidige modernisering zal dat begrip alleen maar groter worden. Wie uitgebreid wil kennis maken met deze nieuwe parel aan onze Haspengouwse kroon… komend weekend, van 6 tot 8 maart is het opendeur. Een unieke kans om een keer vrijblijvend kennis te maken. En wie weet… misschien word je in de watten gelegd.

(FOTO: Facebook Sampermans)