Truineer Nieuws melden?

Bars gesloten. Mogelijke stijging privé-ontvangst

Wat had u gedacht? Neen, ook de bars moeten vanaf middernacht sluiten. Wij contacteerden een bareigenaar. Die legt zich neer bij de beslissing. Maar hij vreest wel dat nog meer dames voortaan privé zullen ontvangen.

Nog een gevolg van de maatregelen tegen Corona…. en voor het eerst in onz geschiedenis Je kan niet meer naar de bars op en rond de Luikersteenweg. Ook die zijn vanaf middernacht gesloten. Ook onze meisjes zijn dus minstens tot en met 3 april technisch werkloos.

We contacteerden een bareigenaar. Die begrijpt de beslissing natuurlijk. Heel veel meisjes zijn trouwens al naar hun thuisland teruggekeerd. Veel vitrines bleven daardoor de afgelopen dagen ook leeg. Maar er dreigt wel de hausse van een ander verschijnsel. Zo denkt de eigenaar dat het werk in de sector niet zal stoppen en dat een aantal van de dames voortaan privé zullen ontvangen. Een verschijnsel dat nauwelijks te controleren valt, zo bleek in het verleden al.