Truineer Nieuws melden?

Mooie boodschap van Annemie Ramaekers

Annemie Ramaekers, een Limburgse presentatrice en journaliste bekend van onder meer Tjing Tjing op TV Limburg en nu samen met haar man clubmanager van next level Bodyrock, deelde een mooie boodschap op haar facebookpagina (zie hieronder).

“En zo stappen wij straks, met z’n allen, de lente in. Gedaan met die grijze, grauwe, donkere dagen. Al voelen die vandaag – ondanks de zonnestralen, de heerlijke geur van afgemaaid gras, en kinderen die na máánden nog eens op blote voeten door den hof crossen – preciés zo aan! Rare tijden hé. Je kids, je man, je inwonende pa (80+ dus opletten geblazen), je schoonouders en vrienden verplicht op afstand houden. Het verklapt hoe graag we ze zien. En hoe weinig we daarbij stilstaan ‘onder normale omstandigheden’. Take care iedereen. Probeer van deze lockdown iets positiefs te maken. Zeuren heeft geen zin. We moeten hier door. We gáán hierdoor. En als dit achter de rug is, gaan we knuffelen, en kussen, en dansen, en uiteten, en sporten, en wellicht al die veel te veel aangekochte wc-rollen (geldt niet voor mij) op eBay zetten. Intussen: flatten the curve. Doe wat je moét doen.
#blijf in uw kot #corona #yes we can #blijf positief #iedereen in hetzelfde schuitje #take care of yourself #take care of each other”